Bert Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak se dámy a pánové dejte na modlení. Zítra, tedy 21.4., od 7:00 do 12:00 proběhne totální upgrade fóra. Fórum bude po tuto dobu nedostupné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Ty bláho, co budu dělat v práci? Beru si dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Úplně to vidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 držím palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tedy cekal bych, ze nova verze fora bezi jiz nejakou dobu paralerne, je otestovana a online se do ni louduji DB linkem nove prispevky z fora staryho, takze bych cekal v sedmnulanula jenom jedno/dve kliknuti mysi a sedmnulajedna novou verzi online, nebo? ;-) Ale rozhodne jsem napnutej jak guma od trenek a hlavne zvedavej, co noveho nova verze prinese a drzim palce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 drzim prsty nech to dopadne najlepsie na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tož gud lak! Uvidime se na novym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak to se všem zejtra v 7:00 zastaví hodinky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak nejprve Corona a teď tohle, Berte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Beemane, nejsme kikoti. Nová verze otestována, běží už měsíc. Modi ji měli možnost testnout. Překlopit 7:00 až 7:01 nejde. Na zbytek se zeptej mého IT, až bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak se dámy a pánové dejte na modlení. Zítra, tedy 21.4., od 7:00 do 12:00 proběhne totální upgrade fóra. Fórum bude po tuto dobu nedostupné.a po 12:00 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Předpokládám, že vše poběží normálně. Bezpečněji. Pod novými protokoly, https, atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 tak držím palceforum je můj neojoblíbenější prokrastinační prostředek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak si drzme palce. A bude to teda umet nejaky novy kousky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Jo. A vydrž, až se to rozběhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 v poho Berte, nechtel jsem rejpat, jenom me zarazila ta doba odstavky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Je to taková kupa sraček, že to chce spoustu navazujících úprav. Věř mi, že polovinu věcí jsem ani netušil, že budeme měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Překlopí se i SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Měl jsem vás rád, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se